Yrjölän Kotiseututalon palvelut

Yrjolän kotiseututaloa voi vuokrata Lieksa-Pielisjärvi -seura ry:ltä. Tiloja on monenlaiseen tarpeeseen - niin juhliin, kokouksiin kuin majoitukseenkin.

Kotiseututalolla on huomioitu myös liikuntarajoitteiset henkilöt. Sisälle pääsee erillisen luiskan avulla ja talosta löytyy tilava inva-wc.

 

Juhlasali

Kotiseututalon sali.Kotiseututalon sali.
Kotiseututalon sali.
 
Tilava 100m2 juhlasali mukautuu niin yrityksen tai yhdistyksen kokousten kuin yksityisten juhlien, kuten häiden, pitämiseen. Tilaa salissa on noin sadalle hengelle. Salin vieressä sijaitsee iso keittiö.
Hinnat:
Päivätapahtuma, sali ja keittiö, 240€
Viikonloppu pe-su, sali ja keittiö, 600€
 
 

 

 

   

Majoitus

Kotiseututalo herrasväenhuone.
Kotiseututalon vuokrahuone.
Kotiseututalon aitta.
Kotiseututalon rantatupa.
 Yrjölän kotiseututalolla on edullista majoitusta Lieksan alueella rauhallisessa maaseutumaisemassa joen varrella, 3km päässä keskustasta. Majoitustilaa kotiseututalosta löytyy 30:lle henkilölle kahden, kolmen tai neljän hengen huoneissa. Kesäisin aitassa mahtuu majoittumaan 10 henkeä ja rantatuvassa 3.
 
Hinnat:
3hh huone 120€/vrk
2hh huone 100€/vrk
1hh huone 70€/vrk
Saunamaksu tarvittaessa 20€

  

 

Saunatilat ja takkahuone

Kotiseututalon takkahuone.
 

Tarvittaessa saat käyttöösi tilavat saunatilat ja kotoisan takkahuoneen. Saunan lauteilla on kerralla tilaa n. 6-7 hengelle.

Hinnat:

50€  /vrk

20€ / majoittujille

 

Muut tilat

Kotiseututalon grillikatos.
Kotiseututalon koiratarha.
 
Grillikatos sijaitsee heti kotiseututalon vieressä. Vuokraan kuuluu pöytä tuoleineen. Koiratarha on varjoisalla paikalla aitan takana.

 

Grillikatos käytettävissä tilojen vuokraajille sekä majoittujille.

 

 

Varaukset

Varaukset voit tehdä soittamalla meille numeroon 0400 488 135 tai lähettämällä sähköpostia: lieksapielisjarviseura@gmail.com