Yrjölän Kotiseututalon palvelut

Yrjölän kotiseututalolla on tarjolla majoitusta, tilojen vuokrausta erilaisia tapahtumia varten sekä pitopalvelua.

Kotiseututalon tiloja vuokrataan kaikenlaiseen kokoontumiseen niin yhteisöille kuin yksityisillekin tahoille. Erilaisia tiloja kotiseututalolla on juhlien, kokousten, leirien, sauna- ja grillausiltojen sekä muiden tapahtumien pitopaikoiksi.

Tilojen vuokraamisen hoitaa Vartiasten palvelut, Vartiainen Petri ja Sari Oy. Vartiaisten palvelut hoitaa myös kotiseututalon ruoka- ja kahvitarjoilut, puh. 044 028 0746.

Kotiseututalolla on huomioitu myös liikuntarajoitteiset henkilöt. Sisälle pääsee erillisen luiskan avulla ja talosta löytyy tilava inva-wc.

Erikoisuutena ja katseltavana kotiseututalossa on Tanskasten huoneet. Opettajapariskunta Helvi ja Kauko Tanskanen lahjoittivat kotiseututalolle omaisuuttaan ja heidän kokoelmansa on herrasväen kamarissa ja kellosalissa vieraiden katseltavana. Tanskasten kamarissa voit myös halutessasi yöpyä.

 

Juhlasali

Kotiseututalon sali.Kotiseututalon sali.
Kotiseututalon sali.
 
Tilava 100m2 juhlasali mukautuu niin yrityksen/yhdistyksen juhlien, kuin häidenkin pitämiseen. Tilaa salissa on noin sadalle hengelle. Salin vieressä sijaitsee iso keittiö.

 

 

Majoitus

Kotiseututalo herrasväenhuone.
Kotiseututalon vuokrahuone.
Kotiseututalon aitta.
Kotiseututalon rantatupa.
 

Tarjoamme edullista majoitusta Lieksan alueella rauhallisessa maaseutumaisemassa joen varrella 3km päässä keskustasta. Majoitustilaa kotiseututalosta löytyy 24:lle henkilölle kahden, kolmen tai neljän hengen huoneissa. Kesäisin aitassa mahtuu majoittumaan 10 henkeä ja rantatuvassa 3.

Lisätietoa majoitustiloista p 0440280746 / Sari Vartiainen

 

 

 

Pitopalvelu 

 
Vartiainen Petri ja Sari Oy
Puh. 044 048 0746 Sari

 

 

 

Saunatilat ja takkahuone

Kotiseututalon takkahuone.
 

Tarvittaessa saat käyttöösi tilavat saunatilat ja kotoisan takkahuoneen. Saunan lauteilla on kerralla tilaa n. 6-7 hengelle.

 

Muut tilat

Kotiseututalon grillikatos.
Kotiseututalon koiratarha.
 
Grillikatos sijaitsee heti kotiseututalon vieressä. Vuokraan kuuluu pöytä tuoleineen. Koiratarha on varjoisalla paikalla aitan takana.

 

 

 

Varaukset

Varaukset voit tehdä soittamalla meille numeroon 044 028 0746 tai lähettämällä sähköpostia info@vartiastenpalvelut.fi