Yhteiset talkoomme

Seuramme on toiminut vapaaehtoisvoimin jo vuodesta 1959. Mukana on vuosien varrella ollut lukuisia yhteisen kotipaikkakuntamme hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä kiinnostuneita henkilöitä, joita kaikkia kiitämme syvästi.

Tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa lisää aktiivisia jäseniä ja talkoolaisia, jotta voimme jatkaa ja edistää toimintaamme. Toivomme että mahdollisimman moni paikkakuntalainen osallistuisi mukaan näihin yhteisiin talkoisiin joita kotiseutumme ylläpitäminen ja kehittäminen tuovat tullessaan.

talkookuva4
Talkooateria kotiseututalolla.

Tarkoituksemme

Tarkoituksenamme on olla kehittämässä kotiseutua paikallisten erityispiirteidensä pohjalta, parantaa yhteisen elinympäristömme laatua ja ihmisten yleistä viihtyvyyttä. Haluamme lisätä kotiseututietoutta, ylläpitää kotiseutuhenkeä ja voimistaa omatoimisuutta. Vaalimme ja edistämme kotiseudun kulttuuria mahdollisuuksiemme rajoissa.

Perinteinen talkookulttuuri on ollut seuramme toiminnassa vahvasti läsnä alusta saakka. Talkootöillä ja vapaaehtoisvoimin olemme kunnostaneet mm. kotiseututaloa ja sitä ympäröiviä rakennuksia.

Talkooprojektit ovat yhteisen hyvän eteen tehtävän työn lisäksi myös sosiaalinen tapahtuma jota vietetään aina hyväntahtoisessa yhteishengessä. Talkoolaisille tarjoamme juttuseuran lisäksi myös talkooaterian.

Seuran jäsenten kanssa pidämme kotiseututalolla ilmaisia saunailtoja ja jäsenillemme on kotiseututalon vieressä oleva grillikatos vapaassa käytössä. Jäsenemme saavat myös majoituksesta 5% alennuksen.

Kaipaamme apua niin sisä- kuin ulkotöissä. Myös sinä voit auttaa meitä kykyjesi ja halujesi puitteissa. Tule mukaan paikkakuntamme yhteisiin talkoisiin joko seuramme jäsenenä tai väliaikaisesti yksittäisen talkooprojektin puitteissa.

Talkooasioista seurassamme vastaa Esa Turunen p. 040 051 2130, sähköposti: esaturunen@wippies.fi .

Liity mukaan

Lieksa-Pielisjärvi -seuraan voit liittyä joko henkilöjäsenenä tai yritykset voivat olla mukana toiminnassa ns. kannattajajäseninä.

Seuraan voi liittyä joko täyttämällä alla olevan lomakkeen tai soittamalla meille numeroon p. 040 510 0354.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on henkilöjäseniltä 15€ ja kannattajajäseniltä 30€.

Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille FI93 5343 0720 0932 56 , viitenumerolla 20200. Maksun saaja on Lieksa-Pielisjärvi-seura ry